3 Nisan 2015 Cuma

3 Boyutlu Fayans Kaplamaları

Siz isteyin biz isteğiniz fotoğrafı istenilen ölçülerde 1. sınıf fayans üzerine basıp adresinize gönderelim. 3 boyutlu fayans kaplamaları ile banyonuz veya duvarınız diğer tasarımların önüne geçerek bulunduğu ortama güzel bir görüntü sağlıyor.
3d Seramik
3 boyutlu Seramik Uygulanan yüzeylere mükemmel görüntü kazandırır. 3 boyutlu seramik yüzeyi kaplayan resimler organik ve inorganik bileşiklerin pigmentlerin bir karışımı ile meydana gelmektedir.
Galerimizde uygulanmış 3 boyutlu seramik ve 3 boyutlu mutfak dolabı, tezgâhı ile ilgili birçok ilginç resimlere bakarak bizi takdir edeceksiniz.3 boyutlu seramik ve diğer elementler görüldüğü kadar kolay bir meslek değildir.

Birçok aşamadan geçen seramikler son kullanıcısına kadar her aşaması bazen 10 santim bir parçası bile saatler alan bir titizlik çalışması sonucu hazırlanmaktadır.
3D Kalebodur & Tezgah İçin Resim Seçimi Nasıl Olmalıdır.
 
Örnek banyonuza 3 boyutlu seramik yaptırmayı düşünüyorsunuz. Banyoların duvarları genelde karedir. Burada dikkat edilecek konu banyonuzda eğer bir duvar için 3 boyutlu seramik düşünüyorsak burası için kare resim seçmeliyiz. Fakat iki veya bütün banyo için düşünüyorsak bu seferde yatay resim seçmeliyiz. Belli bir nokta örnek duşa kabin bir duvarı için dikey iki duvarı için kare resim seçilmelidir.
 Mutfak tezgâhı için ise sadece yatay resimler seçilmelidir.

 
3D Seramik Uygulama Tekniği.

Siparişi alınan 3 boyutlu seramikler tüm aşamalardan önce en kaliteli ürünler seçilir. Ürün seçiminden sonra uzman ekibimiz tarafından ölçülendirilmiş yüzeyler görsel ortamda seramik ile kaplanır. Tüm aşamaları biten seramikler tek tek numaralandırılır. Yüzeyleri kaplanan seramikler özel koruyucular ile uzun yıllar korunması için kaplanır. Tüm aşamaların ardından kullanıcısına özel ambalaj içinde gönderilir.
3D Kalebodur Ustası Ayrımı
 
Bu işlem için titiz ve zanaatkâr ustalar tercih edilmelidir. Seramik uygulama sertifikasına sahip ustalar bu işinizi görecektir. Firmamız bu konuda her zaman sizin yanınızda olmayı temenni eder.


3 boyutlu fayans Yan Ürünleri.
Seramik uygulaması için yapıştırıcı yüksek kalitede olmalıdır. Derz fuga seçimi resimlerin tonlarına göre alınmalıdır. Derz fuga’sı silikonlu anti bakteriyel, küf, yosun engelleyici esnek özelliğine sahip olması yeterlidir.

3D Kalebodur Temizliği.
 
Şu an mevcutta nasıl temizlik yapıyorsanız değişen bir şey yok aynı şekilde’ki kimyasal maddeler ile temizliye bilirsiniz.
 
3d seramik kırılırsa ne yapmalıyım.

 
Banyonuzda ya da resimli seramik uygulanmış bir alanda ufak tadilat yaptınız. Ya da şans eseri zeminde veya duvarda seramik kırıldı ne yapacağım. Problem yok bizler her müşterimizin için kayıt tutmaktayız. Müşterimizden aldığımız siparişlerin projeleri itina ile saklanmaktadır.
 Bu gibi durumlarla karşılaşıldığı anda yakın bir çevrede bulunan müşterilerimiz için keşif ekibimiz olay yerine giderek durumu not eder yada uzak mesafede olan müşterilerimiz kırılan seramiklerin yerini fotoğraf çekerek bize gönderir. Fotoğraftaki kırılan seramik numaralar sayesinde bulunur tekrar resim kaplanan seramik ilk günkü gibi kullanıcısına teslim edilir.



























 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder